Magyar Lovas-szabadidősport Szövetség fedeles kupaforduló

2021. november 27.

Idén novemberben új elemmel gazdagodott a Lovascentrum programja, mivel sikeres megállapodást követően a lovarda új helyszínéül szolgálhatott a Magyar Lovas-szabadidősport Szövetség kupafordulójának egy szenzációs versenynap keretében.

A november 27-én megrendezett eseményen 65 ifjúsági és gyermek induló mérte össze tudását lovas ügyességi és díjugrató versenyszámokban, korcsoportonként és felkészültségi szint szerint. A programot munkalovas kategóriával is bővítették a szervezők.

A kialakult járványhelyzetre tekintettel sajnos a rendezvény zárt kapuk mellett zajlott, a versenyzőkön és a szervezőkön kívül nézőként csak családtagok vehettek részt. A néha izzasztó küzdelmekkel tarkított, de mégis családias hangulatú programot így sajnos nem élvezhette a helyi közönség, bízunk benne ugyanakkor, hogy hasonlóan sikeres fordulók jövőre már szélesebb plénum előtt is megrendezésre kerülhetnek majd.

A versenyen a Jászkarajenői Lovascentrum hat oktatottja is indult, nagy örömünkre részt vettek a Karai Mini Major növendékei is. Ifjú lovasaink igen jól szerepeltek a megmérettetésen, 2 első és több dobogós helyezést is sikerült bezsebelni. Lovas tanulóinknak ezúton is gratulálunk.

A teljes galériát az alábbi Facebook-oldalakon tettük elérhetővé:

https://www.facebook.com/groups/2792324130820547/permalink/4886323641420575/